Üdvözöljük a MAD ONE 2016 előjegyzésén!

Figyelem! Az előjegyzés lezárult!

További információk: nagy.tamas@szenttamas.hu

MAD ONE

PALACKBA ZÁRT JÖVŐ

Ifjabb Szepsy István 18 generáció tapasztalatát, történelmi dűlők ízvilágát és a Furmint egyediségét jeleníti meg.

Szent Tamás - Kővágó - Úrágya - Percze - Betsek - Király

Limitált palackszám

Előjegyzés 2018. február 17-től.

A csúcstermék új évjáratának előjegyzése. A Szent Tamás Pincészet tulajdonosai 2009-ben azzal a céllal hozták létre a borászatot, hogy a különleges mádi termőhely megjelenítésére kiemelkedő minőségű dűlőválogatásokat készítsenek. 2011-ben elkészítették az első település szintű bort, amely a MÁD nevet kapta. Történt mindez azért, hogy a mádi termőterületekről nagyobb fogyasztói kör elérését lehetővé tevő magas minőségű bort készítsenek. Miután a piaci fogadtatás rendkívüli sikereket hozott létrehozták a kizárólag integrációs céllal működő MAD WINE Kft.-t. A kezdeti néhány termelőről 2016-ra már közel 100 beszállító részvételével zajlik a termesztés. A modern feldolgozó egymillió palack egységes stílusban elkészített bor előállítására nyújt lehetőséget. A sikeres indulás után mára már több mint 35 országban kapható a termék, elérték azt, hogy a MÁD brand 6 év alatt fogalommá vált itthon és külföldön egyaránt. A helyi családok kiváló minőségű alapanyagából acéltartályban elkészített bor olyan nemzetközi érdeklődést váltott ki, ami a figyelmet a száraz Furmintra irányította. A nemzetközi piac kikövetelte egy település szintű csúcstermék megjelenését, mely a kiemelt történelmi dűlők értékeit képviseli megfelelő mennyiségben. A mádi dűlők integrációba vonható területei lehetővé teszik, hogy hosszú távon akár évi százezer palack egységes csúcstermék készülhessen. Ifjabb Szepsy István 18. generációs borász a Szent Tamás – Kővágó – Úrágya – Percze – Betsek – Király dűlőkről rendkívül alacsony termésátlaggal szüretelt kiváló minőségű alapanyagból készíti el és házasítja össze a MAD ONE furmint válogatást, mely gondosan kiválasztott zempléni tölgyfahordókban érik. A bor készítésénél minden évben a borász dönti el a bor összetételét. Az integrációban résztvevők és az egyes dűlők kiemelkedő értékei ezáltal egy csúcsborban jelenhetnek meg.

A válogatás limitált, a 2016-os évjáratból összesen 100 sorszámozott Magnum palack előjegyzésére nyílik lehetőség 2018. február 17 és március 31-között.

Előjegyzés:
Ár: 75 000 Ft / Magnum palack.
A MAD ONE 2016 Furmint válogatás kizárólag Magnum (1,5l) palackban kerül forgalomba!
Az ár tartalmazza a 27% Áfát.
Az előjegyzés időtartama: 2018. február 17. 16:00 - 2018. március 31. 24:00

Az adatok megadása és a palack sorszámának kiválasztása után a megadott számlázási adatok alapján előlegbekérőt küldünk. Az összeg megérkezését követően előlegszámlát állítunk ki a teljes összegről. A borok átvételekor kerül kiállításra a végszámla. A borok átvétele/kiszállítása 2018 nyár végéig.

Figyelem: Egy vevő maximum 12 palackot jegyezhet! A regisztrációt követően 5 munkanapig tudjuk tartani a foglalást, ha az összeg ez idő alatt nem érkezik meg a számlánkra, a sorszámokat felszabadítjuk.

MAD ONE